This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Az Aranyszabály

Aranyszabály Garanciák

Alacsony indulóköltségek
Nincs kötelező minimális vásárlási mennyiség. A Herbalife Belépő csomag költségei alacsonyak. Az értékesítési és üzleti eszközök megvásárlása nem előfeltétele az indulásnak, vagy a sikeres Herbalife Tagságnak.
 
Pénz-visszafizetési garancia
Ha a Tagság bármilyen oktból törlésre kerül, garantáljuk a Herbalife Tagsági Csomag teljes árának 90 napon belül történő visszatérítését.

Ha a Tagság bármilyen okból törlésre kerül, garantáljuk a megelőző 12 hónap folyamán vásárolt, el nem adott termékek árának 100%-os visszatérítését..
 
Nyílt tájékoztatás az üzleti lehetőségről
Az elérhető jövedelemmel kapcsolatban világos, pontos és naprakész tájékoztatást nyújtunk a leendő Tagoknak.
Írásos elismervény
A Tagsági Kérelem és Megállapodás elfogadása előtt, az új Tagnak írásban el kell ismernie, hogy az említett Aranyszabály Garanciák mindegyikét tudomásul vette.
 
Szigorú termékekre és üzleti lehetőségre vonatkozó irányelvek
A termékcímkéken minden egyes termék és alkalmazási mód előnyeit pontosan meghatározzuk annak érdekében, hogy Önök a megfelelő termékeket megfelelő módon használva, a lehető legjobb eredményeket érhessék el.

A termékeken szereplő jóváhagyott állításokat és információkat a Herbalife Tagsági Csomagban található Termékprospektus is tartalmazza. Egyéb hivatalos tudnivalók a MyHerbalife.com weboldalon olvashatók.

Az üzleti lehetőséggel és a siker eléréséhez szükséges erőfeszítéssel kapcsolatosan minden szinten reális elvárásokat keltünk.
A Herbalife és szervezetének Tagjai a legmagasabb szintű etikus magatartás elkötelezettjei. ha herbalife termékeivel kapcsolatos jóvá nem hagyott állításokról, a jövedelemszerzési lehetőségre vonatkozó, a Herbalife hivatalos kiadványaiban foglaltaktól elétrő példákról vagy egy másik tag vitatható magatartásáról szerez tudomást, kérjük, hívja Tanácsadói Kapcsolatok osztályunkat a 06 1 299 70 10 telefonszámon!.

Önökkel együttműködve biztosítani tudjuk, hogy a Herbalife Aranyszabályt képviseljen a fogyasztóvédelem területén.


hu-HU | 2019.02.20. 3:38:32 | NAMP2HLASPX01