PRÓBÁLJA KI TERMÉKEINKET
Tanácsadónk kapcsolatba
lép Önnel
ISMERJE MEG ÜZLETI
LEHETŐSÉGÜNKET
Tanácsadónk kapcsolatba
lép Önnel


Az Aranyszabály

Aranyszabály Garanciák

Alacsony indulóköltségek
Nincs kötelező minimális vásárlási mennyiség. A Herbalife Belépő csomag költségei alacsonyak. Az értékesítési és üzleti eszközök megvásárlása nem előfeltétele az indulásnak, vagy a sikeres Herbalife Tagságnak.
 
Pénz-visszafizetési garancia
Ha a Tagság bármilyen oktból törlésre kerül, garantáljuk a Herbalife Tagsági Csomag teljes árának 90 napon belül történő visszatérítését.

Ha a Tagság bármilyen okból törlésre kerül, garantáljuk a megelőző 12 hónap folyamán vásárolt, el nem adott termékek árának 100%-os visszatérítését..
 
Nyílt tájékoztatás az üzleti lehetőségről
Az elérhető jövedelemmel kapcsolatban világos, pontos és naprakész tájékoztatást nyújtunk a leendő Tagoknak.
Írásos elismervény
A Tagsági Kérelem és Megállapodás elfogadása előtt, az új Tagnak írásban el kell ismernie, hogy az említett Aranyszabály Garanciák mindegyikét tudomásul vette.
 
Szigorú termékekre és üzleti lehetőségre vonatkozó irányelvek
A termékcímkéken minden egyes termék és alkalmazási mód előnyeit pontosan meghatározzuk annak érdekében, hogy Önök a megfelelő termékeket megfelelő módon használva, a lehető legjobb eredményeket érhessék el.

A termékeken szereplő jóváhagyott állításokat és információkat a Herbalife Tagsági Csomagban található Termékprospektus is tartalmazza. Egyéb hivatalos tudnivalók a MyHerbalife.com weboldalon olvashatók.

Az üzleti lehetőséggel és a siker eléréséhez szükséges erőfeszítéssel kapcsolatosan minden szinten reális elvárásokat keltünk.
A Herbalife és szervezetének Tagjai a legmagasabb szintű etikus magatartás elkötelezettjei. ha herbalife termékeivel kapcsolatos jóvá nem hagyott állításokról, a jövedelemszerzési lehetőségre vonatkozó, a Herbalife hivatalos kiadványaiban foglaltaktól elétrő példákról vagy egy másik tag vitatható magatartásáról szerez tudomást, kérjük, hívja Tanácsadói Kapcsolatok osztályunkat a 06 1 299 70 10 telefonszámon!.

Önökkel együttműködve biztosítani tudjuk, hogy a Herbalife Aranyszabályt képviseljen a fogyasztóvédelem területén.


hu-HU | 2021. 05. 09. 4:57:14 | Zus2phlsb000001